HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zıllı Güneş Gözlüğü Modelleri

18-01-2022 18:36
Zıllı Güneş Gözlüğü Modelleri
İyi ve güzel giyinmek hemen herkesin bir mottosu. Ama bunu daha da ileriye taşımayı hayal edenlerin tutkun oldukları bir marka var: ZILLI… Hem giyim hem de güneş gözlüğü profesyoneli olarak Paris modasının sayısız ödül ve takdir toplayan markası. Ayrıca kadim gelenekle bugünün trendine yön veren çizgileri birleştiren nadir bir bakış açısına sahip. ZILLI bu özellikleri ile seçkin bir müşteri portföyüne ve kitlesine hitap eden ender markalardan biri. Bu konuda lider olmasını sağlayan özelliğinin başında tasarladığı güneş gözlüklerinin global modanın cazip bir ikonu olarak kabul edilmesinin etkisi çok büyük.
 
Sade bir güneş gözlüğü ile çekici tarzınızı yansıtmanız oldukça kolay. Daha fazlasını elde etmenin de bir yolu ZILLI güneş gözlüklerinin giyiminizi kuşatıcı tılsımını keşfetmeniz. Seçkin ve lider insanların aradığı marka ZILLI, kadın veya erkek güneş gözlüklerinde öne çıkardığı serilerin ortak bir noktası var: Tasarımda özgünlük ve seçkin bir kimlik. İşte bu ilkeler, özverili bir şekilde tasarlanılan güneş gözlüklerinin taşıdığı bir gizem. Bu nedenle 24 ayar som altın, titanyum veya platin gibi ender elementler, gözlüklerin en önemli parçalarını oluşturan bir değer. Ayrıca hiçbir güneş gözlüğünde var olmayan seçkin deri malzemelerden oluşan saplar… Hepsi ZILLI güneş gözlüklerinin elit müşterilerini memnun etmeye yönelik üstün kalite örneklerinden biri.
 
ZILLI Güneş Gözlükleri: Öncü Tasarımlar
ZILLI kadın güneş gözlüklerinin öncü serileri arasında yer alan Zilli Nelson Platinium, saf titanyum elementinin usta ellerde şekillenen efsanevi tasarımlarından sadece biri. Paris modasına yön veren çizgilere sahip güneş gözlüğünün öne çıkan özelliğiyse ultra lüks gövde ve sap yapısı. Saf platinin hem gövde de hem de sap kısmında kullanıldığı serinin Zeiss Füme camları tasarımın eşsiz bir ahenk kazandıran özellik. Elbette ZILLI denilince akla erkek güneş gözlüğü tasarımlarının en harika örneklerinin gelmesi çok doğal. Çünkü Zilli Pablo Satin Black serisinin yansıttığı gizem klasik gözlük tutkunları tarafından takdir edilen bir yön. Pablo Satin’i eşsiz kılansa saf altın ve titanyum gövdeden oluşan tasarımı. Ayrıca aynalı erkek gözlük modelleri içerisinde en otoriter imaja sahip gözlük serisinden biri olması.
 
ZILLI Güneş Gözlüğü: Eşsiz Kalite ve Sağlamlık
 Güneş gözlüğü ürünlerinden beklenilen bir performans var. Sadece estetik bir sunum değil, ayrıca ultra sağlamlık ve kaliteli bir gözlük modeli. En azından seçkin insanlar tarafından önemsenen en önemli kriterlerin ZILLI ile gerçeğe dönüştüğünü söylememiz mümkün. Çünkü tamamen el emeği gözlük modellerinin teknik kalite ve üstünlükleri tüm dünyanın kabul ettiği bir gerçek. Ayrıca yaratıcılık açısından Fransa’nın tasarımdaki kanıtlanmış etkilerini üzerinde taşır. Klasiğin modernle buluştuğu, seçkin ve çekici, cazip ve kullanıcısını ön plana çıkarmayı başaran bir kapsayıcı yaratıcılık tılsımı. ZILLI gözlüklerindeki başarının en önemli noktalarından biri de tercih edilen nadir elementler, seçkin deri malzeme.
 
ZILLI güneş gözlüklerini ayırt etmenizi sağlayan bir detay daha söz konusu: 24 ayar saf ve som altın malzeme. Hemen hemen hiçbir özel gözlük üreticisi tarafından cesaret edilmeyen yüksek altın değerleri ile kaplanan gözlüklerin yarattığı prestiji hayal edebilirsiniz. İmajına önem verenlerin gözlük tercihlerinde ZILLI serilerinin yeri apayrı. Bu nedenle Limited Black serisi sınırlı sayıda seçkin müşterileri için tasarlanan ender gözlük tasarımı. Çok fazla ütopik ve zamanı aşan çizgileri ile ön plana çıkan bir seri.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.