HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Red Bull Güneş Gözlüğü Modelleri

18-01-2022 19:05
Red Bull Güneş Gözlüğü Modelleri
Spor tarzın en iyi gözlük modellerine imza atan Red Bull, geniş ürün koleksiyonları ile renkli, dinamik ve modern yapıya sahip ürünleri ile ön planda. Sadece adrenalin tutkunu sporcuların markası değil, gündelik giyiminde spor tarzını tutku haline getirenler için de seçkin güneş gözlüğü serilerine sahip. Malzeme seçiminden tasarımdaki inceliğe kadar Red Bull, güneş gözlüğü dünyasındaki spor çizgisini en iyi yansıtan marka. Klasik, modern veya dinamik tasarımların ortak bir noktası var: Spor tutkusu ve hareket. Enerjinizi güneş gözlüklerinizle de yansıtmanızı sağlamanın güzel bir yolu. Spor tarzınızı en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayan değer: Red Bull ve onun gözlük mirası…
 
Red Bull Güneş Gözlükleri: Harekete Geçiren Tasarımlar
Red Bull, kadın erkek güneş gözlüklerindeki ortak bir nokta: Asalet ve harekete geçirici kıvrımlar… Markanın en önemli serilerinden ve kadın güneş gözlük modellerine yer verilen koleksiyon Newa, ön plana çıkan serilerden biri. Grinin çekici ve cazip tonu veya yorumu olarak kadınlar tarafından tercih edilen şeffaf gri tonları, üstün gövde kalitesi sunan aselat gövde ve sap, güneşte parlayan özelliği ile yeşil camlar. Hepsi Newa serisini ön plana çıkaran özelliklerden bazıları. Kalite, esneklik ve harekete geçirici kıvrımlar. Red Bull, kadın erkek gözlük modellerindeki kırmızı ayna detayları da ilgi çekici tasarımların başrolünde. Güneşin batışı sırasında oluşturduğu hayran bırakıcı kızıllığı ayna özelliği ile gözlük modellerinde sunan nadir markalardan biri. Bull Esto serisi, erkek ve kadın güneş gözlüklerindeki zirveyi temsil eden özelliklere sahip. Bu nedenle Red Bull koleksiyonunun en önemli parçaları.
 
Son dönemde sporcuların çokça tercih ettiği bir model daha var: Lagos modeller… Özellikle adrenalin tutkunları tarafından tercih edilen model ayakları yerden kesilen sporcuların olmazsa olmaz güneş gözlüğü modeli. Üstün koruyuculuk ve tasarım. Sadece güneşe karşı değil, rüzgâr kesici ve önleyici özellikleri ile de gözü kapsamlı bir şekilde korumayı amaçlayan ultra lüks gözlük modeli. Unisex gözlük modeli olarak Red Bull koleksiyonunda yer verilen Lagos modelleri yeşil veya mavi aynalı cam modeliyle çok daha cazip bir tasarıma sahip. Yüzünüze uyumlu kıvrımlar, cilde dost gövde ve sap yapısı, tasarımsal açıdan sporcuların imajına uygun estetik. Hepsi Red Bull Lagos serisinin öne çıkan değerleri arasında.
 
Red Bull Güneş Gözlüğü: Sportif ve Sağlam Yapı
Söz konusu spor olunca sağlamlık her şey için ön planda tutulan bir değer. Bu durumdan güneş gözlüğü modellerlinin muaf olması asla beklenemez. Bu nedenle Red Bull, ultra sağlam ve birinci sınıf malzeme ile elde edilen güneş gözlüklerine verilen değerin bir adı. Gözlüklerin gövde ve sap kısmında arzu edilen sağlamlık için seçilen malzeme karbon titanyum. Böylece hem esnek hem de ileri düzey bir sağlamlık sunan gözlük modelleri ortaya çıkıyor. Ayrıca güneşin zararlı ışınlarına karşı maksimum koruma özelliğine sahip camlar. Hem estetiği yansıtan hem de kaliteyi ön plana çıkaran detaylara sahip Red Bull ürünleri: Tane, Lagos, Flap, Bato veya Imola… Hepsi özverili bir çalışma sonucu ortaya çıkarılan modern güneş gözlüğü koleksiyonları arasında. Sporcu ve spor giyimi tutkunlarının prestijine uygun tasarım çizgisi ile bir numara.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.