HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Prada Güneş Gözlüğü Modelleri

26-01-2022 16:47
Prada Güneş Gözlüğü Modelleri
Spor tarzını tamamla: Prada güneş gözlüğü modelleri İtalyan tasarımın inceliklerine sahip bir marka: Prada Sports…
 
Özellikle spor serisi ile ön plana çıkan gözlük tasarımları arasında doğa veya gündelik giyime uygun tasarımlar da var. Hepsi özel hepsi üstün kalite malzemesi ile ön plana çıkan seriler. Özellikle spor giyimde tercih edilen Prada Sports markasının en önemli özelliği de bu: Spor tarzınızı kuşatan eşsiz güneş gözlüğü modellerine yer vermesi. İster doğa sporları isterseniz de deniz sporlarına tutkun olun Prada serileri arasında tarzınıza en uygun modeli bulmanız oldukça kolay. Üstelik Prada, sürekli kendini yenileyen ve farklı tasarım serileri ile sporseverlerin dinamik hayatını renklendiren bir marka konumunda. Spor tarzdan moderne, klasikten gündelik giyimin en şık haline kadar Prada Sports, ürünleri ile estetik tutkunuza yeni dokunuşlar getiriyor.
 
Sportif bir Tasarımda İnce Çizgi: Prada Güneş Gözlükleri Mükemmel bir tasarım, estetik bir ışıltı…
İşte Prada güneş gözlüklerindeki doğal sır. Spor tarzına sahip olanların tercih ettiği gözlük stilleri Prada; füme camlar, gri sap ve gövdeye sahip modelleri ile ön planda.
 
Özellikle doğa sporlarının olmazı haline dönüşen kalıp gözlük modelleri de Prada serilerinde öne çıkan tasarımlar arasında. Ayrıca erkek giyimin en çık gözlük tasarımlarından birini ifade eden yarım çerçeve gözlükler, Prada PS 60US serisinin olmazsa olmazı mottosu. Hem spor giyimde hem de gündelik giyimde öne çıkan seride siyah metal çerçeve ve kırmızı detaylara sahip sap detaylar şık giyiminizi tamamlamanızı sağlayan bir erkek güneş gözlüğü modeli. Bununla birlikte Prada Sports gözlüklerinde bir estetik bir fark olarak öne çıkan köşegen kenarlar ve ön plana çıkarılan cam tampon. Böylece klasik gözlük modellerinden çok daha özel ve estetik bir gözlük modeline imza atan Prada, aynı zamanda sportif görünüme sahip modelle sporcuların arzularına cevap veriyor.
 
Prada erkek gözlük modelleri arasında öne çıkan bir başka model veya seri de Prada PS 50XS gönüş gözlüğü modeli. Tasarım bakımından gözlük modeli trendleri arasında baskın çerçeve stilini karşılayan modeline ince detaylarla sportif bir görünüm kazandırıldığını söylemek mümkün. Ayrıca modelin diğer Prada güneş gözlüklerinde olduğu gibi kırmızı sap detaylar seriye ayrı bir şıklık kazandıran faktör. Bununla birlikte Prada Sports’u özel kılan bir başka detaydan daha söz edilebilir. Sportif tarzla birleşen klasik gözlük tasarımlara imza atması. Örneğin markanın önemli serilerinden birini ifade eden PS 56 MS, klasikle sportif tarzın kombine bir yorumu. Özellikle klasik severlerin rengi kahverengi koyu ve bir ton açık rengi ile PS 56 MS camlarındaki ilgi çekici estetiğin önemli bir nedeni. Ayrıca kahverenginin baskın tonuna sahip saplarındaki her Prada da öne çıkan kırmızı detaylar da estetiğin bir parçası.
 
Tarzınızı Yenilik Kazandırır: Prada Güneş Gözlüğü
Sportmen erkek ve kadınların giyim tarzının önemli bir aksesuarını oluşturan Prada, tarzınıza yeniliklerin kazandırmanın bir adımı. Bohem tarzını süsleyebileceğiniz çerçeve tasarımları, sportif detayları klasikle birleştiren ince tasarım fikri. Hepsi özverili tasarımcılar tarafından en ince detayına kadar hesap edilerek ortaya çıkarılan ürünler. Bu da markanın sportmen kişilikle bütünleşmesindeki başarısının bir sırrı. Her zaman yenilikçi bakış açısıyla gözlük dünyasına yeni trendler kazandıran markanın son serisindeki baskın çerçeve detaylarıyla birleşen modern tasarım bunun bir örneği.
 
Sen de en iyisine ulaşmayı hayal edenlerin arasındaysan Prada Sports ile tarzını yenile ve ön plana çıkar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.