HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Moscot Güneş Gözlüğü Modelleri

18-01-2022 19:09
Moscot Güneş Gözlüğü Modelleri
Güneş gözlükleri göz sağlığının önemli bir parçası. Yaz veya kış fark etmeden kullanılmasında önemli yararlar olan güneş gözlüklerindeki kalitenin sağladığı avantajların bir sınırı yok. Ayrıca sadece göz sağlığının bir parçası için düşünülen gözlük modelleri yeterli değil. Daha fazlasını sunma noktasında sürekli şekilde kendini geliştiren gözlük modelleri daha ön planda. Biraz sadelik ve biraz da estetik dünyanın yansımalarına sahip modeller. İşte birçok güneş gözlüğü tutkunu tarafından hayal edilen tasarımların gerçeğe dönüştüğü New York merkezli güneş gözlükleri: Moscot…
 
Sadece malzeme kalitesi ile ön planda değil. O bir tarzın temsilcisi ve New York modası tarafından yön verilen dünyanın kadim bir parçası.
 
Moscot erkek - kadın güneş gözlüklerini aynı çatı altında birleştiren bir marka. Birçok serisinde hem erkek hem de kadınlar tarafından tercih edilen şık modeller var. Üstelik modellerin en önemli özelliği ve ortak noktaları sadelik. Güneş gözlüklerini çekici ve cazip bir hale getiren sadeliğin estetikle buluşturan detaylar, apayrı bir görsel çekiciliğin sunumu gibi. İşte Moscot tüm serilerinde bu ruhun en ince şekilde yansıtılmasını sağlayan bir yeteneğe sahip. Bunu yapabilmesindeki sırsa tamamen el emeğinin ürünü güneş gözlüklerini tutkunlarına sunması.
 
Moscot Güneş Gözlükleri: Şık, Çekici ve Göz Alıcı Tasarımlar…
Üstün kalite malzemesine sahip bir güneş gözlüğünden daha ne istenir ki? Elbette şıklık, esterik ve cazibe. Tarzınızı tamamlayıcı aksesuarların en önemli özelliği kaliteli malzemelerinden yapılmış olmalarının yanı sıra tasarımlarıdır. Öyle ki söz konusu olan bir güneş gözlüğü olunca tasarımın kışkırtıcı detaylara sahip olmasının manası çok daha büyük. Bu nedenle malzemenin yanında tasarımındaki incelikleri ön plana çıkaran Moscot’un birbirinden şık serileri arasında karar vermekte zorlanmanız çok doğal. Sizi sadelikler arasına eklenen ufak dokunuşlarıyla kendine hayran bırakan Keppe serisi, unisex modelleri ile ön planda. Bu serinin yıldızı sarı koyu detayına sahip modelin detaylarına hakim olan dokunuşlar sadeliğin nadir bir sunumu.
 
Keppe serilerindeki albeniyi üzerinde taşıyarak seriye farklı bir yorum kazandıran Moscot Yukel güneş gözlükleri, yarım çerçeve modasının bir yansıması. Bu seride tamamen siyah gözlük modelleriyle birlikte, yine koyu sarı detayları ile ön plana çıkan tasarımları bulmanız mümkün. Ayrıca malzeme seçiminde havana asetat ile birlikte Gun titanyum da ayrı bir dayanıklılık kazandırmak için seçildi. Kristalize yeşil camların yansıttığı berraklıkla eşsiz bir seri: Yukel… Moscot güneş gözlükleri, New York modasında ayrı bir öneme sahip kalın çerçeveli gözlükleri, farklı yorumuyla dünyaya kabul ettiren bir marka. Markanın Zayde serisindeki tasarımların öne çıkan yönü kalın çerçeve, estetik camlar ve sadelik.
 
Moscot Güneş Gözlüğü: Gözlükteki Kalitenin Öncüsü
Elbette tasarımın yanında gövde ve sap kalitesi hakkında da bilgi sahibi olmanızın önemi büyük. Böylece çok daha uzun süre tarzınıza eşlik eden güneş gözlüklerine sahip olmanın avantajını yakalamış olursunuz. Keppe serisi ve diğerlerinde hakim olan gövde malzemesi birbirinden farklı renklerle estetikleşen asetat. Oldukça dayanıklı malzemenin sap kısımların tasarımında da tercih edilişin en önemli sebebi de bu: Üstün dayanıklı bir malzeme olması. Bir güneş gözlüğünün en önemli değerlerinden biri de camlar. Onların estetik görünüşlerine verilen değerin çok daha fazlası kalitesine verilebilir. Çünkü gözleri koruyucu asıl fonksiyon camların içeriğindeki malzeme. Bu konuda Moscot, en doğru malzeme seçimiyle hem estetik hem de koruyuculuk açısından tutkunlarını tatmin edici bir üne sahip. Kristalize renkli veya nötr camları ile hayran bırakıcı güneş gözlüklerinde modaya yön veren cam tasarımları ile bir numara.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.