HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Maybach Güneş Gözlüklerinin Dünyası

06-12-2021 18:17
Maybach Güneş Gözlüklerinin Dünyası

Maybach Gözlüklerinin Tarihi

Bir asırdan fazla bir süre önce Wilhelm Maybach ve oğlu Karl Maybach, doğrudan efsaneye dönüşen üst sınıf otomobil markasının temelini attı. "En iyi malzemeyle en iyiyi yaratmak”, marka kurucusunun bu sözünü rehber edinerek hala MAYBACH – ICONS OF LUXURY’i yaratmak için özel ve kaliteli malzemelere yönelik saf tutkuyla yatırım yapılmaktadır. Her bir parça uzun, ilham verici bir geleneğin ve umut vadeden bir geleceğin gücünü yansıtır.

 

MAYBACH, yıllardır kalite, lüks ve kişisellik taleplerinin sembolü olmuştur. Otomotiv mükemmeliyeti geçmişinden gelen, isim ve getirdiği standartlar bugün üst düzey gözlüklere, deri eşyalara ve saraçlıklara taşınmıştır. Markanın özellikleri ince işçilik, kaliteli malzemeler ve üstün tasarımdır.

MAYBACH gözlükleri, optik lüksün zirvesini temsil eder, dünya çapındaki gözlük erbaplarının duyularını cezbeder. Her bir çerçeve titizlikle el yapımı olup bufalo boynuzu, kaliteli ahşap, karbon fiber, deri, 18 ayar altın ve elmas gibi nadir ve değerli malzemelerden, en iyi Alman el yapımı teknikleri kullanılarak yapılmıştır.

 

 

El Üretimi Premium Gözlükler | Maybach Eyewear

MAYBACH gözlüklerinin her bir el yapımı modeli, Almanya’da kendi atölyesinde yapılmaktadır. Geleneksel el yapım teknikleri, yılların tecrübesiyle gelişmiş ve yaratıcı, yeni yöntemler birleşerek yeni harikalar yaratıyor. Sadece en iyi kaynaklardan özel malzemeler, özenle seçilir ve titizlikle türünün tek örneği parçalara işlenir.

 

 

Mükemmeliyete Adanmış

MAYBACH zanaatkarlarının hünerli ve tecrübeli elleri, geleneksel ve modern yapım tekniklerini özenle harmanlayarak her bir gözlükte özgün başyapıtlar yapar. Eşsiz malzemelerin karizmasının yanı sıra el yapımı yeteneği ve mükemmeliyet tutkusu her bir gözlüğün özgün cazibesini oluşturur.

 

 

Limited Gold Edition

18 karat beyaz, sarı ve yeşil altının ve pırlantanın lüksünü bünyesinde barındıran, sınırlı sayıda özel üretim "Limited Gold Edition”ın çerçeveleri gözler için mücevherdir. Bu en sofistike tasarımlar her güneş gözlüğü türüne 50 adetle ve her optik gözlük türüne 100 adetle sınırlıdır. Lüks gözlüğün yüksek kademelerinde bize katılın.

 

 

Maybach Gözlüklerinin Üretiminde Kullanılan Malzemeler

El işçiliğiyle değer verilen Özel Malzemeler

Kaliteli ahşap, gerçek bufalo boynuzu, saf titanyum, değerli taşlar… Malzeme seçimi, olağanüstü bir ürün yaratmanın asıl kısımlarından biridir, bu nedenle MAYBACH, gözlükleri için malzemeleri titizlikle seçer. Performans ve kusursuz estetiği sağlamak için çerçevenin ya da sapın her bir elementi dikkatle seçilmiş ve değerlendirilmiş bir malzemeden yapılmıştır.

 

 

Doğal Zerafet

Kaliteli Ahşap

Sadece en kaliteli ve zarif ahşaplar elle seçilmiştir, bazı tasarımlarda karbon fiberlerle ya da titizlikle işlenen sedef işleme ile 8 kat piyano cilasıyla parlatılır.

 

Otentik Harmoni

 

Gerçek Bufalo Boynuzu

Doğayla uyum içinde temin edilen ve elde titizlikle işlenen Asya yerel suları bufalolarının boynuzu, kullanıcıya sıcak, tene uyumlu bir rahatlık sunar.

 

Dayanıklı Zerafet

 

Yumuşacık Deri

Yumuşak napa deri hissi hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Bu kaliteli ve doğal malzeme zaman içerisinde ince bir tabaka oluşturur ve bu da bu deriden yapılan aksesuarları karşı koyulamaz ve rakipsiz kılar.

 

Üstünlüğe Uygun

 

Saf Titanyum

Titanyum, çelik kadar güçlüdür ve en yüksek güç/ağırlık oranına sahip olan metaldir. Hafifliği, dayanıklılığı, hipo-alerjenik ve aşınmaya dayanıklılığıyla değerli bir materyaldir.

 

Parlaklığın Kaynağı

 

Muhteşem Altın

MAYBACH gözlükleri özel olarak 18 karat (‰750) sarı, beyaz altın ve rose-gold seçenekleriyle kullanır. Saf altının gümüş ve bakır gibi elementlerle birleşimi mükemmel alaşımlar oluşturur. Lüksün zirvesi.

 

 

 

 

Değerli Taş Saflığı

Parlak Elmaslar

MAYBACH gözlükleri türünün tek örneklerini yaratmak için elmaslarla özelleştirilebilir. En ideal parlaklığı elde etmek için sadece VVS sınıfındaki ve D/E/F renklerinde (renksiz) elmaslar seçilir.

En İyinin de İyisi

 

Zeiss Cam

Gözlerinize en iyi korumayı sağlamak için en yüksek kaliteli Carl Zeiss camlarını seçtik. Bu camlar optik mükemmeliyetle görüşünüzü korur.

 

 

 

MAYBACH DÜNYASI

Hayat Tarzı

Yüksek toplum ve zevk dünyası, MAYBACH gibi bir marka için uygun bir platform oluşturuyor. Lüks, büyük isimler ve sonsuz olanaklar birbirini tamamlar.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.