HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Maybach Güneş Gözlüğü Modelleri

18-01-2022 19:18
Maybach Güneş Gözlüğü Modelleri
Köşe, yuvarlak veya kareli… Güneş gözlüğünün yansıttığı stil ve tasarımındaki incelik kadar, yansıttığı prestije de değer verenlerin sayısı az değil. Bu yüzden güneş gözlüğü tutkunları için Maybach gizemli gözlük dünyasının ayrı bir yeri var. Lüksü, trendi ve imajı ön plana çıkaran marka Maybach, sadece trend gözlük tasarımlarının sınırlı dünyasının bir üyesi değil. Ayrıca yansıttığı prestijle ultra lüksün ve efsanevi tasarım çizgisinin de bir efendisi. Bu nedenle son on yılın en çok tercih edilen gözlük modelleri ve koleksiyonları arasında Marbach imzası var. Tutku, farkındalık ve özverinin temsilcisi gözlük klasikleri hakkında bilmeniz gerekenler yazı dizimizde.
 
Maybach Güneş Gözlükleri: Sihrin Büyüleyici Dünyası
Güneş gözlüğü dünyasındaki akımların parlayan efsanelerine imza atmayı başaran Maybach, birden fazla koleksiyon ve seriye sahip. Hepsinin ortak özelliğiyse el emeğinin ve sanatının ince eserleri olmaları. Birinci sınıf malzemenin, en iyi ustalık ve el işçiliği ile muazzam bir güneş gözlüğüne dönüştüğü eşsiz bir donanım dünyası. İşte Maybach gözlüklerini çekici, gizemli ve harika yapan temel nokta bu: Lüksün zirvesine ulaşmayı arzulayan bir fikre sahip çıkmak. Bunu Maybach serilerinin öne çıkan koleksiyonu Monarch’da keşfetmeniz mümkün. Birinci sınıf kalitenin lükse dönüştüğü serinin beta titanyum gövdesi, farklı renk seçeneklerine sahip bufalo sap ve ultra lüks camları ile sadece estetik değil, aynı anda gücün bir göstergesi.
 
Monarch ile birlikte gücün ve otoritenin karşı konulmaz ışığını yansıtan farklı seriler de markanın öne çıkan güneş gözlük modelleri arasında. Bunlardan birini ifade eden ve iş insanlarının en çok tercih ettiği seri Maybach Patron... Tasarımın sınırlarının zorlandığı seride füme camlar güneş gözlüğü trendini yeniden yorumlayan efsanevi Zeiss camlara sahip. Ayrıca Patron serisinde öne çıkan sap tasarımında karbon fiberin gücü yansıtan detaylarıyla ön planda. Daha klasik bir havayı, tarzı ve konforu yansıtmanın da Maybach’te bir yolu var.Maybach Admiral serisi… Egzotik ağaç sapına sahip serinin siyah renkli Zeiss camları, titanyum gövdesi ve karşı konulmaz kıvrımlı cam detayları ile klasik tarzın en iyi güneş gözlük modelleri arasında.
 
Maybach Güneş Gözlüğü: Stilinize Sahip Çıkan Değer Maybach, ışığı yansıyanların gözlüğü.
En lüks organizasyon ve toplantıların klasik güneş gözlük modelleri. Seride yer alan erkek ve kadın gözlük modellerinde tercih edilen camlar, estetiğin bir parçası gold ve kahvenin cazip tonlarına sahip. Beta titanyum gövdenin sahip olduğu hakiki deri detayları ile cildinizi saran yumuşak bir dokunuş. Hepsi, yıldızı parlayanların rahat ve konforlu bir gözlük deneyimi yaşamasını sağlamak adına ince bir şekilde düşünülen tasarım çizgileri. Ayrıca Maybach yıldızlaşan serilerinin önemli bir değeri daha var: Estetiği yansıtan elementlere sahip bir yapı. 18 ayar som altın, saf titanyum ve elmaslar. Bu elementlerin hepsi, cildinize zarif bir dokunuş vaat ederken eşsiz bir tasarımın da mutlak yıldızları.
 
Maybach dünyasının ince detayları ile ön plana çıkan kadın güneş gözlüklerinin enerjisini taşımaya hazırlanın. Connoisseur serisinde öne çıkan kışkırtıcı detay ve zarif sap tasarımları, kadınların tarzına atılan bir imza. Bu serinin daha zarif bir gövdeye sahip olmasını sağlamak için Bufalo Horn gövde tercih edildi. Böylece çok daha hafif ve estetik bir güneş gözlüğü tasarımı kadın tarzının bir parçası haline geldi. Lüks, zariflik ve incelik serisinin yıldızı Connoisseur ile Maybach güneş gözlüklerindeki sırrı yakından keşfedin!
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.