HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bir Gözlüğün Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız?

05-07-2021 09:14
Bir Gözlüğün Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız?
Her türlü tüketim ürününde olduğu gibi güneş gözlüklerinde de birçok sahte ürün piyasalarda satışa sunulmaktadır. Bu ürünler en başta ekonomik olduğu için tercih sebebi olsa da ilerleyen zamanlar da camlarının kalitesizliğinden dolayı görüntü netliğini kaybetmekte, zamanla göz sağlığınıza kalıcı zararlar verir hale gelmektedir. Ayrıca bu gözlüklerin çerçevelerinde kullanılan materyaller ve asetatlar standartlara uygun olmadığı için zamanla cildinize zarar vermeye başlamakta, yüzünüze tam oturmayacağı için de kullanımı ergonomik olmamaktadır.

Gözlük satın alırken orijinal markaların satışını yapan mağazaları ve güvenilir online platformları kullanmanızda fayda vardır.
 
Bir gözlüğün orijinal olduğunu nasıl anlarız ?
 
Satın almak istediğiniz güneş gözlüğünde barkod olması gözlüğün orijinal olduğunun en belirgin özelliğidir. Barkod numarası olan bir gözlüğün orijinalliğini global sorgulama sitelerinden kontrol edebilirsiniz.
 
Orijinal bir gözlükte Ulusal bir uygunluk simgesi olan CE ibaresi mutlaka bulunmaktadır Gözlük markasına ait logonun gözlüğe ait kutuda ve gözlüğün üstünde mutlaka bulunması gerekmektedir Satın aldığımız gözlük ile birlikte markaya ait bir kullanım kitapçığı ve garanti belgesi size teslim edilmelidir.
 
Orijinal gözlüklerin çoğunun camlarının içerisinde mutlaka markaya ait bir simge bulunmaktadır. Gözlüğün yüzünüze tam olarak oturması, şık bir duruş sergilemesi de gözlüğün orijinalliğinden kaynaklanmaktadır.
 
Dünyaca ünlü birçok markanın Türkiye Distribütörlüğünü üstlenen NSA OPTİK Tüm Ürünlerinde %100 ORİJİNAL ÜRÜN GARANTİSİ VERMEKTEDİR.
 
NSA OPTİK Markası perakende ve online mağazaları ile müşterilerimize dünyaca ünlü lüks gözlük markalarını daha yakından tanıma ve ulaşma imkanı sunmakta olup satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.