HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bentley Güneş Gözlüğü Modelleri

18-01-2022 19:28
Bentley Güneş Gözlüğü Modelleri
Özellikle yaz döneminde güneş gözlüklerini ön plana çıkarmanın cazip bir hedefi var: Gözlerimizi zararlı UV ışınlarına karşı korumak. Üstelik bunu yaparken en iyi ve optimum koruma imkanı sunan güneş gözlüklerini kullanmayı çok daha fazla önemsemek gerekir. Bentley ise bundan daha fazlasını arzulayanların markası. Tutkunun, yaşam stilinin ve kendine değer verenlerin ultra lüks güneş gözlüğü markası. Onlarca model arasında kendinizi ifade edebileceğiniz sıra dışı Bentley gözlükleri ile tarzınızı muhteşem bir detayla ön plana çıkarmak çok daha heyecan verici.
 
Bentley güneş gözlüğü modellerinin ortak bir noktası var: Çok yönlü tasarım, trendlerden uzak ama onlara yön veren bir estetik anlayış, sıra dışı detayları ile ön plana çıkan gözlük koleksiyonları. Ayrıca markanın bir özelliği de modern çizgilerin yanı sıra geleneksel hatlara yer veren çok özel serilerle seçkin kişilere karşı en cazip güneş gözlükleri koleksiyonları sunması. Bentley ile gözünüzü UV ışınlarından korurken, albeniye sahip tasarımların stilinizi güneş gibi parlatmasını sağlayabilirsiniz. Modern çizgilerle bütünleşen klasik estetiklerin yarattığı bir baş yapıt: Bentley güneş gözlükleri…
 
Bentley Güneş Gözlükleri: Ruha İşleyen Tasarım Öyküsü
Erkeklerin ayrılmaz bir parçası haline dönüşen güneş gözlüklerinin yaşam stilini kuşatan tasarımlara sahip olmasını her erkek önemser. Bu nedenle Bentley tarafından özel seri ve koleksiyonu erkek dünyasındaki klasik severler için öne çıkan tasarımlardan birkaçına sahip. Efsanevi seri Gold Plated, erkek güneş gözlük modellerinde malzeme kalitesinin yanı sıra tasarımdaki inceliği de konuşturan bir seri.
 
Özellikle kahvenin güneş gözlüğünde yarattığı etkiyi en iyi ortaya çıkaran seride özel titanyum gövde, titanyum gold sap ve Zeiss cam dünyasından kahvenin en ince tonuna sahip cam tasarımları koleksiyonun ince bir parçası. Kahvenin güneş gözlüğündeki cazibesi dikkat çekici bir etki. Buna karşın erkeklerin iç dünyasını yansıtan sihri ile modern dünyanın tasarım çizgisini oluşturan ayna tasarımlı gözlükler iyi bir figür. İşte Gold Plated serisinin en özel erkek güneş gözlüklerinden birini oluşturan modelleri arasında Zeiss Rose Ayna cam stiliyle ön plana çıkan stiller var. Ayna efekti tasarımını tarzınızı en iyi şekilde yansıtan parçalardan biri haline getirebilirsiniz.
 
Bentley Güneş Gözlüğü: Sınırları Zorlamanın Limiti Var mı?
Elbette Bentley denilince akla sınırlı aşan sınırlı bir gözlük serisi geliyor: Bentley Limited… En özel güneş gözlükleri ile en özel günlerin yıldızı olmayı isteyenlerin arzuladığı gibi ultra lüks ve mükemmel. Tasarımsal anlamda usta sanatçıların sadece Bentley için tasarladıkları ve üzerine çalıştıkları bir stil örneği. Serinin sınırlı olması da gizemi arttıran bir diğer özelliği. Her şey bu kadar iyiyken yapmanız gereken tek şey tarzınızı Limited ile özel bir hale getirmek. Limited serisini özel kılansa Brown Wood gövdeye sahip olması. Böylece cildinize yumuşak bir dokunuş yapan, harika esnekliğe sahip optimum düzeyde bir güneş gözlüğü unvanı kazanıyor. Ayrıca erkeklerin istediği gibi Zeiss kahve camları ile stilinize çekicilik katmayı başarıyor.
 
Stil, tasarım, sağlamlık ve kalite.
Ama Bentley sadece bunlar değil. Onun değeri tercih edilen malzemelerin usta ellerde hayat bulması. Som altın, gümüş veya platinle buluşan güneş gözlüklerinde, tasarımda modern üstü detaylara ve çizgilere yer verilmesi. Böylece Bentley özel bir kullanım ve değere sahip güneş gözlükleri ile kadın ve erkek stil dünyasının baş aktörü haline geliyor. Nadir ve eser elementlerin mahir ellerde dönüştüğü sanatsal tasarımın tarzınıza katacağı çok şey var.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.